Pentru informarii ne puteti contacta la:

0760 387 787


Excavatii si demolari


Utilajele profesionale din dotare exploatate de un personal profesionist si bine instruit reprezinta cartea de vizita a societatii SC ROADS INFRASTRUCTURE SRL in domeniul masiv al lucrarilor de excavatii si demolari.

Excavatiile joaca un rol crucial in industria constructiilor si pot fi foarte costisitoare, de aceea este important ca echipamentele de lucru sa fie profesionale, iar angajatii sa fie orientati catre predarea la timp a unor lucrari fiabile, executate impecabil. Buldoexcavatoarele noastre din dotare pot satisface cerintele clientilor nostri, indiferent daca este vorba de excavatii la scara larga, sau de excavatii in spatiu mai mici.

De asemenea, societatea noastra executa si lucrari de demolare, punand acces pe executarea cu succes a lucrarilor, intr-un mediu sigur atat pentru angajati cat si pentru toti cei aflati pe site-ul de lucru.

Executam de asemenea constructii de drumuri si platforme, sparturi, fundatii, terasamente, parcari, decopertari, taluzari, piscine, dezapeziri, etc.

Gama larga de servicii pe care le propunem ne asigura ca le putem oferi clientilor nostri solutiile ideale in functie de necesitatile acestora.

De asemenea, societatea noastra dispune de utilajele necesare pentru a asigura si servicii de transport piatra, nisip, pamant, etc.